Karavaan | The Long en Winding Road

Karavaan ←

The Long en Winding Road

Van Parijs naar Lissabon en van Las Vegas terug naar Amsterdam: Het Volksoperahuis neemt het publiek in ‘The long and winding road mee op een muzikale roadtrip’.

Een held en zijn prinses reizen de hele wereld over, op de vlucht voor het noodlot dat haar achtervolgt. In zes wereldsteden vieren ze samen hun liefde en hun leven tot het moment dat het afscheid niet meer te vermijden valt. Dan is het tijd om naar huis te gaan.

Jef Hofmeister, samen met Kees Scholten Het Volksoperahuis, brengt met The long and winding road een ode aan zijn vrouw die twee jaar geleden overleed. Maar vooral kijkt hij met verwondering naar het mysterie van de dood, naar de liefde en naar het leven.

In deze muzikale roadmovie vertelt Marion Bloem op haar eigen vaak hilarische wijze over de rol van de dood in haar leven: van het doodmeppen van vliegen tot het verlies van een geliefde. Hot Eddy & The Blue Mondays voorzien haar rake observaties van muzikaal commentaar met als motto: “Ik ga dood maar ik laat me niet kisten“

Tijdens de voorstelling kan er getrouwd worden in de mobiele Wedding Chapel!

Speellijst

01-11-201920.00uAlkmaardouble_arrow
Verzoek beheer