Keet&Co ←

Verboden Toegang

Keet&Co houdt in samenwerking met Theatergroep De Hege Fonnen zaterdag 26 oktober tussen 19.30 en 22.30 uur het locatietheater Verboden Toegang met nieuwe locaties, nieuwe voorstellingen, een nieuwe lichting deelnemers en een nieuw thema.

Verboden Toegang vond 11 december 2010 voor het eerst plaats, een intiem locatietheater op vijf verschillende plaatsen, waar men normaal gesproken niet mag komen. Meermalen werd aan de organisatoren gevraagd om een reprise en dit jaar is het zover.

Het thema van Verboden Toegang 2.0 is Bedscènes.

Theatergroep De Hege Fonnen is een niet mis te verstane bekende in Lemmer vanwege de jaarlijkse prachtige voorstellingen in Lemmer. En Keet & Co stond garant voor driemaal de Utmerk in de Hege Fonnen, Zomerspot - een fietstocht door Lemsterland met struikelkunst, theaterdiner De Zeven ondeugden etc.

Caro Agterberg en Marjan van der Wal, alias Keet & Co, houden ervan het publiek te verrassen. Ook voor dit jaar staat weer een spraakmakend programma op het menu. Tijdens de avond worden groepen van vijftien mensen onder begeleiding van een gids meegenomen door de straten van Lemmer en doet men locaties aan waar een diversiteit aan theater aangeboden wordt. Naast dat men meer over de locatie te weten komt, heeft elke voorstelling een diepere laag en voert altijd weer terug naar de verboden in het leven.

Zaterdag 26 oktober gaat de klok een uur terug, waardoor iedereen een uur extra heeft om na te praten en te genieten. Voor de gelegenheid opent Herberg De Wildeman de deuren en dient als startlocatie. Voor de avond zijn slechts 75 kaarten beschikbaar, te verkrijgen voor €7,50 bij Primera. Let op: Doordat liften op diverse locaties ontbreken, is deze voorstelling helaas niet begaanbaar voor mindervaliden. Deelname is op eigen risico. Verboden Toegang 2.0 Bedscènes wordt mede mogelijk gemaakt door ‘t Mienskip en VSB Cultuurfonds.

Speellijst

26-10-201919.30uLemmerdouble_arrow
Verzoek beheer