Stichting Boilerhouse ←

De Kleine Prins op Vlieland

Le Petit Prince - het prachtige verhaal wat in 1943 geschreven is door Antoine de Saint-Exupéry, inspireerde het Haagse Stichting Boilerhouse tot het maken van deze nieuwe muziek-dans-theater-vertelling voorstelling op Vlieland, 28/29/30 december 2021.

Op Vlieland staat de prachtige Nicolaaskerk uit 1647 en daar begint het verhaal van De Kleine Prins. De avond is dan al gevallen en in het licht van de kaarsen nemen we u mee naar de ontmoeting in de Sahara tussen de prins en de vliegenier…

Bij zonsopgang vervolgen we onze reis naar de Sahara van het Noorden, zoals de uitgestrekte zandvlakte in het westen van Vlieland wordt genoemd.
Ontwapenende gebeurtenissen ontvouwen zich onderweg en voeren tot het hart van het verhaal en vormen de bedding waar avond, sterrennacht en ochtend tot één voorstelling samensmelten…

Beelden, muziek en woorden nodigen uit om verbinding te maken met de wereld waarin kinderen leven en het gebied te openen waar eenvoudige levensvragen voortkomen en gesteld mogen worden.

De Kleine Prins op Vlieland is een bijzondere midwinterbelevenis waar theater, samen eten en drinken en de prachtige natuur van Vlieland, samenkomen.

Meer informatie en tickets: https://www.stichtingboilerhouse.nl/projecten/le-petit-prince/

Speellijst

28-12-202117.00uVlielanddouble_arrow
29-12-202117.00uVlielanddouble_arrow
30-12-202117.00uVlielanddouble_arrow
Verzoek beheer